"Дървото на живота' - тракийски мотив

76,00 лв.

Един прекрасен цветен букет, пъстър и изпълнен със символика - предпочитан подарък за сватба, рожден ден и юбилей. Изцяло ръчно изработен - от бродерията на корицата до сглобяване и съшиване на листите той носи уникалността на ръчно изработения подарък и красотата и магията на българската шевица. Може да изберете от 2 размера: среден (25/ 18 см - побира 100 снимки с размер 9/13 см ) и голям (30/23 см - за 150-200 снимки).

Основни характеристики:

  • Твърди корици с мека вложка, облечени с плат и ръчно съшити със страниците с цветен памучен шнур;
  • Мотив от тракийска шевица - ръчна бродерия;
  • 25 листа плътен картон;
  • Прозрачни разделителни страници;
  • Възможност за персонализация - с инициали, надпис, пожелание (на специална допълнителна страница)
  • По избор - кутия от рециклиран картон.
  • Снимките се поставят чрез залепяне или в самозалепващи ъгълчета.

Ако желаете кутия и/ или персонализация, изберете ги от падащите менюта, тяхната цена ще се добави към базовата и ще я видите след поставяне в кошницата - при финализиране на поръчката.

Ако искате албумът да бъде персонализиран, въведете текста при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" или изпратете е-майл с вашите указания и предпочитания.

 
Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Флоралният тракийски мотив символизира обновлението,  настъпването на пролетта,  зараждането на новия живот и олицетворява възраждащата се природа.

Цветята в българската бродерия носят послание за жизненост и сила, здраве, красота и благополучие.

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.