"Лале ли си, зюмбюл ли си..."

96,00 лв.

Автентичен ръчно избродиран мотив от сокаена шевица от Ловешко украсява корицата на този изцяло ръчно изработен фотоалбум в ретро - стил. Флоралните мотиви в българската традиция са символ на жизненост и сила, здраве, защита и благополучие, което го прави особено подходящ подарък с послание за личен и семеен празник. 

  • Размер: 25/18 см; съдържа 25 листа плътен картон и прозрачни разделителни страници;
  • Твърди корици с мека вложка, облечени с плат и съшити със страниците с цветен памучен шнур;
  • Възможност за персонализация - с инициали, надпис, пожелание (на специална допълнителна страница);
  • Опаковка: цветна подаръчна кутия от рециклиран картон;
  • Снимките се поставят чрез залепяне или в самозалепващи ъгълчета.
  • По ваше желание, може да направим и албум в по-голям размер с този мотив (пишете ни на info@armagan.bg ; armaganbg@abv.bg

Ако искате албумът да бъде персонализиран, въведете текста при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" или изпратете е-мейл с вашите указания и предпочитания.

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.