"Лозница от Елховско"

99,00 лв.
Подходящ подарък за семеен празник, специален повод или юбилей  с ръчнo избродиран мотив от автентична елховска шевица. Някога българката е везала лозови листа и гроздове "да носят Божията благословия, да бъде младата булка плодовита като лозата”, поставяла ги е на пазвите и полите на ризите с благослов за сговор и мъдрост в семейството и дома. 
  • Албумът е с твърди корици с мека вложка, облечени с плат и ръчно съшити с цветен памучен шнур;
  • Размер 30/ 23 см (може да побере около 150 - 200 снимки в зависимост от размера им);
  • 25 листа ефектен еко-картон с влакънца, наподобяващ текстил (с 40% рециклирана маса);
  • Прозрачни разделителни страници;
  • Снимките се поставят чрез залепяне или в самозалепващи ъгълчета;
  • По избор - опаковъчна кутия от рециклиран картон;
  • Възможност за персонализация - с инициали, надпис, пожелание (на специална титулна страница) или картичка със същия мотив;
  • Изцяло ръчна изработка.

Ако желаете това да бъде персонален подарък, въведете желания текст при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" или изпратете е-майл с вашите указания и предпочитания.

Допълнителните опции - персонализация, картичка и/или кутия се добавят от падащите менюта и след поставяне в "количката" за пазаруване  се калкулира общата стойност на поръчката.

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Тракийските шевици от региона на Елхово се открояват с пъстрите си, весели тонове, везбата е пищна с преобладаващо растителни орнаменти.

Лозата е една от разновидностите на дървото на живота и връзка между земния и духовния свят, а гроздовете - символи на изобилието, плод на благочестието и светостта. Лозницата е древен символ на "небесния рай", на безсмъртието и вечността.

  

Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди.

Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка