ПриРода

66,00 лв.

Премени се с код "ПриРода"! Комплектите тениска и чанта с рисунки на български моми и невести в уникални премени от различни кътчета на България са специално създадени за твоята впечатляваща и открояваща се визия - красиви и удобни с обич към родното и с грижа към природата! Премени се или зарадвай приятелка с уникален авторски продукт с безкомпромисно качество! 

За да разгледаш вариантите избери от падащите менюта рисунка и размер на тениската.

Базовият комплект съдържа тениска и чанта за рамо в натурален цвят с рисунки в свеж колорит, опаковани в елегантна кутия от рециклиран картон - готови за подаряване.

Може да допълниш комплекта с керамична чаша със същия дизайн, а ние като комплимент ще добавим картичка със същата рисунка (автор: В. Цветкова)

  • Тениските: дамски, леко вталени с обло деколте и къси ръкави, изработени от органичен сертифициран памук в натурален цвят (виж подробната информация по-долу). 
  • Чантите: елегантни и многофункционални, изработени от плътна канава с удобни дълги дръжки (виж подробната информация по-долу)

Направихме комплекти с най-харесваните рисунки, но ако имаш други предпочитания за рисунка или регион, просто ни пиши: е-мail:armaganbg@abv.bg.

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Тениските: Изключително меки и удобни, в ненатрапчив натурален цвят, с обло деколте и къси ръкави, в края с двоен шев. Изработени от от 100% сертифициран чист органичен памук, чието производство не замърсява околната среда.

Органичният памук е най-популярната чиста тъкан. Отглежда се без пестициди, хербициди и химични торове, при събирането на реколтата се използват само естествени методи. Продуктите от органичен памук са по-меки и по-приятни на допир - естественият восък на влакното не е свален заради обработката с химикали и нишките имат характерна мекота и тежина, което прави тъканта особено ласкава. Цената е малко по-висока, но да не забравяме, че плащаме и за чиста вода, чист въздух, здрави работници, справедливо заплащане на техния труд  и икономически прогрес, че инвестираме в здравето и в бъдещето на планетата :)

Размерите са: XS, S, M, L, XL, XXL, но задължително прегледайте и размерната таблица. 

Чантите са изработени от плътна памучна канава (300 г.) със състав 80% рециклиран пениран памук и 20% рециклиран полиестер за здравина; в натуралния цвят на обработения памук; с размер 43/35 см, с подсилени шевове и "уширение" на дъното.

Тениските и чантите са произведени по правилата на FAIR WEAR идеологията и отпечатани със сертифицирани абсолютно безвредни еко мастила. За запазите цветовете ярки, ги перете на температура 30 градуса и обърнати с изображението навътре, гладете също от опаковата страна с ютия, загрята на средно-висока температура. Не използвайте избелители!

Чашите са бели с цветни елементи (дръжка и кант или вътрешност), като цветовете са така подбрани, че да кореспондират с рисунката. Размерите са: височина 9,5 см, вместимост 330 мл. Чашата е двустранно отпечатана, като от едната страна рисунката е в по-близък план, в опаковка - кутия от рециклиран картон. Всички чаши с български моми и невести може да разгледате с линка

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА