3 размера фотоалбуми с персонализирана корица

33,00 лв.
Албуми за снимки в ретро-стил, ръчна изработка, на първата корица с цветен принт - мотив от българска шевица и предвидена позиция за кратка персонализация - име, дата или инициали...
  • Размери: 13/ 21см, 17,5/25 см и 23/30 см;
  • 3 мотива от различни региони (разгледайте снимките и падащото меню "шевици");
  • Твърди корици, защитени с мат-ламинат и ръчно съшити с цветен памучен шнур със страниците;
  • 25 листа плътен картон (20 листа за размер 13/17 см);
  • Прозрачни разделителни страници;
  • Възможност за допълнителна персонализация - пожелание, посвещение (на специална страница);
  • Кутия за съхранение и/ или опаковане за подарък (по Ваш избор);
  • Снимките се поставят чрез залепяне или в самозалепващи ъгълчета.

За да видите вариантите изберете шевица и размер, а за да комплектовате желания от Вас албум, изберете от допълните опции (кутия и/ или персонализация) от падащите менюта, тяхната цена ще се добави към базовата и ще я видите след поставяне в кошницата.

Ако желаете, може  да направите подаръчен комплект с книга за пожелания със същия дизайн.
 
Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

За шевиците : 

Петлите в българската шевица са слънчев символ - на новото начало, смята се, че имат особена защитна сила. Петелът олицетворява мъжката потенция и женското възпроизвеждащо начало с пожелание за здраво поколение. В декоративната "шевица" присъстват и старите български символи за род и семейство: канатица и голяма канатица - като символ на благоденствието и връзка с корените.
Флоралните мотиви в българската бродерия символизират красота, чистота, непорочност и съчетани със символи за защита и растеж са подходящ подарък за кръщене, сватба, абитуриентски бал или личен празник.
Красивия цветен мотив е достигнал до нас благодарение албума на DMC от миналия век и в оригинала е бил орнамент, украсявал женска риза от Врачанско.
Характерен мотив за софийския регион е използването на осемлистната розета, превръщането й в осемлъчна звезда или „елбети́ца”, както и вписването на орнаментите в ромбове и квадрати.  Везбата е богата, разполагана върху ръкавите на женските ризи от рамото до китката и тъй като са ги бродирали с копринени конци, самите ръкави са наречени "свиленици" (от "свила" - коприна). 

Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди.

Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка