Авторски календар "Що ми е мило и драго"

15,00 лв.

Настолен календар с прелестни българки в живописни носии - едно слънчево Наричане с багри и БлагоСлов за цялата 2022 година!   

  • 7 нови рисунки на моми и невести в празнични премени от различни региони (автор В. Цветкова), отпечатани върху картони в пясъчен нюанс;
  • 6 листа с два месеца на лист и корица с размер 15/ 15 см; а на гърба - народните празници и именни дни за съответните месеци
  • 2 варианта: "Арт" и "Практик"( вижте допълнителната информация)

  • Всеки от календарите ще пристигне при Вас в подходяща опаковка - готови за подаряване!

Стилни, компактни и удобни за бюрото или етажерката, за офиса или дома, за теб и за подарък :)

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Вариант "Практик" - тип пирамида с основа от рециклиран картон, дигитално отпечатани листи от 170 г плътен картон в пясъчен нюанс, свързани с метална спирала "старо злато"; 

Вариант "Арт" - свободно стоящи листи от дигитално отпечатан структурен дизайнерски картон върху елегантна метална стойка 

Рисунките: на корицата: Невеста в сватбена премяна от Разложко; януари/февруари: Странджанска невеста (Малко Търново); март/април: Мома в празнична носия от Чипровци; май/ юни: Невеста от Самоковско; юли/август: Хърцойска мома от Русенско; септември/ октомври: Мома от Беломорска Тракия; ноември/ декември: Мариовска мома (автор: Веселина Цветкова)

На гърба на корицата ще откриете празнично "наричане' от народна песен от Софийско, а на гърба на всеки лист от календара - народните празници и именни дни за съответните месеци.

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.