Бележник "Елбетица"

28,00 лв.

Класически бележник в червено и черно с гравирана елбетица -  слънчевия символ, неизменен стожер в живота на българина през вековете. Като олицетворение на съзидателното начало елбетицата е пазител на жизнената енергия и благоденствието. Тя превръща елегантния бележник в защитено пространство за планиране на вашия хармоничен ден и
специално място за вашите вдъхновения. 

Характеристики:

  • Формат A5; луксозна корица от термо кожа с трайно изображение на елбетица и цветен декоративен шев; лице с мека вложка, концево шит и лепен;
  • Трайно цветно изображение на стилизирана елбетица (лазерно гравирана);
  • Тяло от 240 страници пастелно жълт цвят; без дати, на редове; 13 стр. полезна информация; текстилна лента за отбелязване;
  • Опаковка: кутия от рециклиран картон (по избор)

Беежникът е чудесен делови подарък за парньори и клиенти! Можем да го превърнем във ваш рекламен посланик, добавяйки ваше лого и/ или девиз (направете запитване на armaganbg@abv.bg )

 

 

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България).

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

При доставка за Европа обикновено използваме "Спиди", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи, но няма проблем да ползваме и друг, желан от Вас превозвач. Тъй като стойността на доставката варира в зависимост от теглото, срока и дестинациите, след получаване на поръчката ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и след проверка да калкулираме общата стойност за банковия превод.

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА