Бележник "Традиция"

16,90 лв.

Класически бележник с традиционни мотиви в най-характерните за българската шевица цветове - червено и черно. Стилизираните орнаменти на корицата олицетворяват жизненост и обновление, страст и хармония, мъдрост и съзидателно начало, носят творческа и градивна сила, съпътствана от символи за защита и предпазване.

  • Параметри: формат А5; 100 листа без дати, на редове; твърда корица с мат-ламинат за лесна поддръжка; календари за 2022, 2023, 2024 г. и информационни страници, в подаръчна кутия от рециклиран картон.
  • Удобен за ежедневието, подходящ за всеки пишещ и планиращ времето си човек.
  • Логично допълнение към бележникът е химикалът - ако желаете, може да добавите еко химикал, изработен от пшенична слама или химикал с корпус от бамбук и стилус за тъчскрийн с ефектен етно-принт.
  • Възможност за брандиране и удачен  подарък за партньори и служители (направете запитване на armaganbg@abv.bg)
  • Може да изберете и стилен и функционален подаръчен комплект със същите мотиви.

 

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.