Бележник "Традиция"

15,50 лв.

Класически, семпъл и удобен за ежедневието бележник с традиционен мотив от българска шевица на кориците. Посланието е "С България в сърцето!", а бележникът е еднакво подходящ за мъж и жена, за българин и чужденец, за деловия човек и за подарък. 

  • Moже да поръчате бележника самостоятелно или в комплект с химикал, книгоразделител и керамична чаша със същия мотив (изберете от падащото меню) 
  • Ако избирате за подарък, може да добавите картичка и/или подаръчна опаковка (кутия от рециклиран картон с декорация)

Повече за продуктите вижте по-долу в "Допълнителна информация"

Можем да ги превърнем в чудесен фирмен подарък за парньори и клиенти, ако добавим Вашето лого и / или фирмено послание и координати за контакт (ако идеята Ви допада, направете конкретно запитване на armaganbg@abv.bg , за да получите оферта )

 

Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Традиционна
Допълнителна информация

Бележникът:

  • Размер А5 (15/21 см);
  • 200 стр. без дати, на редове;
  • Твърда корица със сатенен мат-ламинат за дълъг живот и лесна поддръжка;
  • С календари за 2022, 2023 г., 2024 г и много полезна информация.

Комплектът включва бележник + допълнения със същия мотив от шевица:

  • Керамична чаша с червен кант и дръжка (височина 9,5 см, вместимост  330 мл)
  • Метален книгоразделител със същия мотив (размер 3,5/12,5 см)
  • Еко-химикал, изработен от бамбук и метал с цветен етно принт.

 

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.