Бележник "Традиция"

16,00 лв.

Класически бележник с традиционни мотиви в най-характерните за българската шевица цветове - червено и черно. Стилизираните орнаменти на корицата олицетворяват жизненост и обновление, страст и хармония, мъдрост и съзидателно начало, носят творческа и градивна сила, съпътствана от символи за защита и предпазване.

  • Параметри: формат А5; 100 листа без дати, на редове; твърда корица с мат-ламинат за лесна поддръжка; календари за 2022, 2023, 2024 г. и информационни страници.
  • Удобен за ежедневието, подходящ за всеки пишещ и планиращ времето си човек.
  • Възможност за брандиране и удачен  подарък за партньори и служители (направете запитване на armaganbg@abv.bg)
  • Може да изберете и стилен и функционален подаръчен комплект със същите мотиви.

 

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.