Бележници с шевици от престилки

19,00 лв.

Универсални бележници с автентични мотиви от престилки на кориците и много работно пространство:

  • Класически цветове (бордо и черно) и изчистен рисунък;
  • 2 оригинални мотива - капански (с. Осенец, Разградско) и ваяшки (с. Козичино, Поморийско);
  • Твърда корица със сатенирано покритие и релефно графично изображение;
  • Елегантен квадратен формат (размер 20/20 см);
  • 180 страници без дати, на редове;
  • Календари за 2022, 2023, 2024 г.; 

Красиви и практични помощници за всеки делови човек, ценител на българското, които ежедневно ще Ви носят настроение и зареждат с добра енергия. За да поръчате, изберете шевица от падащото меню.

  • Подходящ за фирмена реклама и брандиране (направете запитване нa е-mail: armagаnbg@abv.bg и ще получите специална ценова оферта според необходимите Ви количества и специфични изисквания).

.

 

 

Шевици
Доставка
Шевици
Шевици
Ваяшка (Козичино), Капанска (Осенец)
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.