Празнична женска носия от Сливенско

180,00 лв.

Авторско текстилно пано по автентичен образец, с богата украса и детайли.

  • Материали: вълнен и памучен плат и конци, кадифе, ширити, памучна дантела, метални елементи.
  • Размер: 23/32 см
  • Елегантна рамка, позволява приложение като настолна или стенна декорация.
  • Подаръчна опаковка - кутия от рециклиран картон
  • Автор и изпълнение: В. Цветкова
  • Паното не е налично, изработва се по поръчка, срок:около 10-15 работни дни

По Ваша заявка може да се изработи в друг размер. Ръчната изработка не позволява създаване на два абсолютно еднакви продукта, възможни са минимални разлики между показаните снимки и Вашата поръчка и поради естеството на използваните материали. 

Уникален подарък за спомен и вдъхновение.

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Образец за паното е автентична празнична женска носия от с. Самуилово, Сливенско. Състои се от сукман (рокля), туникообразна риза, богато декорирано клинчато елече (гунче), престилка и кърпа (бурунджук). Сукманът е  плисиран, без ръкави, от домашно тъкан вълнен плат, като в долния си край е богато украсен с башлъци от черно кадифе.

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

ДОМАШЕН КОМПЛЕКТ

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

ЗA КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ И БЪЛГАРСКИ ДУХ НА ВАШАТА ТРАПЕЗА