Бизнес подарък "Софийска свиленица"

53,00 лв.

Шевичен мотив от ръкави на женска риза - свиленица от Софийско е акцентът на този елегантен и практичен комплект, удобен за ежедневието и подходящ за всеки планиращ времето си човек.

  • Комплектът съдържа: бележник, книгоразделител, химикал и чаша за топла напитка (керамична чаша или метално канче по ваш избор), допълнени с картичка и поставени в тематична подаръчна торбичка - готов за подаряване. (подробно за продуктите в "Допълнителна информация" по-долу).
  • Възможност за брандиране и подходящ подарък за партньори и служители (за да получите ценова оферта според необходимите Ви количества и специфични изисквания направете запитване нa е-mail: armagаnbg@abv.bg).

 

 

Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Софийска свиленица
Допълнителна информация

  • Бележникът: с твърда корица от сатенирана еко кожа в цвят платина и декоративен шев; с дигитален принт на мотив от ръкави на женска риза от Софийско; формат А5 (21/15 см), 165 листа (330 стр) без дати, на редове; часово разпределение на всяка страница; календариуми за 3 поредни години и 16 страници с полезна двуезична информация (празници; пощенски и телефонни кодове; баркодове, часови зони и шосейни разстояния; мерни единици; размери и стандарти...)
  • Химикалът: изработен от метал в бордо и сребристо, фино гравиран със стилизиран мотив от българска шевица;
  • Книгоразделителят: размер 13/4 см; изработен от лек метал, със заоблени ъгълчета и дигитален принт на шевичния мотив;
  • Керамичната чаша: с червена дръжка и кант, размери: височина 9,5 см, вместимост 330 мл; отпечатана с безвредни мастила; (избягвайте ползване в микровълнова фурна и измивайте на ръка, за да се радвате по-дълго на ярките и свежи цветове на шевицата);
  • Канчето: изработено от метал, с бяла емайлирана повърхност, сребрист кант и удобна дръжка; с размери: височина 8 см.; диаметър 8,5 см.; вместимост - 360 мл; (не се препоръчва миене в съдомиялня и ползване в микровълнова фурна поради естеството на покритието от емайл) Бъдете внимателни при ползване - силен удар, падане или рязка промяна на температурата може да доведе до напукване и падане на част от емайла. 
  • Торбичката: изработена от рециклирана крафт хартия, с хартиени дръжки и двустранен цветен принт на мотиви от шевица; размер:28/12/33 см.
  • Картичката: двойна, с място за писане; размери: 13,5/13,5 см (в сгънат вид); плътен 250 г картон.

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА