Чанта от юта с Бургаска шевица

59,00 лв.

За вашия перфектен имидж в еко-етно стил: дамска чанта, ръчно изработена изцяло от естествени материали, с бродирана шевица от Бургаско. 

  • Лека, красива и практична, в топли земни тонове и красива ръчно бродирана шевица.
  • Ръчно ушита от юта, с памучна подплата и удобен вътрешен джоб;
  • Удобни дълги дръжки, надеждно затваряне с цип и катарами от кокос;
  • Размери 36/28/8 см

Неподправена красота и хармония в делничния ден! 

 
Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.