Чанта за рамо "Пролет"

23,00 лв.
Лека, здрава и удобна ежедневна чанта с елегантна визия и нежна флорална декорация.
Нарекохме я "Пролет" заради ефирния дантелен мотив, но тя може да се превърне в предпочитаната от Вас лятна чанта - подходяща и за работа и за разходка, лека, но с голям полезен обем - достатъчено за да побере многобройните ни женски дреболии или дори дрешки и играчката на малчуганите :)
  • Изработена от натурален неоцветен и неизбелен памук с голяма плътност (280 г.);
  • Дълги дръжки, "уширение" на дъното и декорация с естествени материали ; 
  • Лесна и безпроблемна поддръжка (пере се в пералня)

Може да изберете от 2 размера:

  • голяма:  размери 45 x 38 x 11 cм, с вътрешен джоб за удобно съхранение на телефон, портфейл или ключове;
  • малка:35 x 38 x 5 cм

 

Подходящ подарък за ценители на еко продукти и природосъобразен начин на живот!

 

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.