Еко-чанти за рамо с български моми и невести

24,50 лв.
Стилни и практични eco friendly чанти с авторски принт на моми и невести в традиционни носии от различни кътчета на България (рисунки: В. Цветкова). Леки, здрави и многофункционални, изработени от екологичен текстил, с удобни дълги дръжки, те могат да заместят ежедневната чанта или удобно сгънати, да извадите при нужда за непредвиден багаж или покупки. Полезен и красив арт и био продукт с български дух и родна красота - за теб и за приятел:
 
  • Материал: плътна памучна канава (300 г.) със състав 80% рециклиран пениран памук и 20% рециклиран полиестер за здравина; в натуралния цвят на обработения памук;
  • Размер 43/35 см, с подсилени шевове и "уширение" на дъното; 
  • Произведени по правилата на FAIR WEAR идеологията;
  • Дигитален директен печат със сертифицирани абсолютно безвредни еко мастила;
  • Ако купувате за подарък, добавете елегантна еко-кутия с "прозорче".

Ако купувате за подарък, може да добавите свежа картичка със същата рисунка в красив цветен плик или да направите открояващ се комплект с тениска или чаша със същата рисунка.

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.