Еко-чанти за рамо с български моми и невести

26,00 лв.

Стилни и практични eco friendly чанти с авторски принт на моми и невести в традиционни носии от различни кътчета на България (рисунки: В. Цветкова). Леки, здрави и многофункционални, изработени от екологичен текстил, с удобни дълги дръжки, те могат да заместят ежедневната чанта или удобно сгънати, да извадите при нужда за непредвиден багаж или покупки. Полезен и красив арт и био продукт с български дух и родна красота - за теб и за приятел:

  • Материал: плътна памучна канава (300 г.) със състав 80% рециклиран пениран памук и 20% рециклиран полиестер за здравина; в натуралния цвят на обработения памук;
  • Размер 43/35 см, с подсилени шевове и "уширение" на дъното; 
  • Произведени по правилата на FAIR WEAR идеологията;
  • Дигитален директен печат със сертифицирани абсолютно безвредни еко мастила;
  • Ако купувате за подарък, добавете елегантна еко-кутия с "прозорче".

Ако купувате за подарък, може да добавите свежа картичка със същата рисунка в красив цветен плик или да направите открояващ се комплект с тениска или чаша със същата рисунка.

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА