Чанти за рамо с кукери

24,50 лв.
Докосване до старите български вярвания и обредни персонажи и практичен подарък за ежедневието: оригинални чанти с авторски принт на кукери (рисунки: В. Цветкова). Чудесен подарък за ценители на традициите и чужденци.
Леки, красиви и изключително здрави, с дълга дръжка - за да се носят удобно на рамо, а сгънати и прибрани ще бъдат вашата резервна чанта за непредвиден багаж или покупки.
  • Изработени от плътна памучна канава (300 г.) със състав 80% рециклиран пениран памук и 20%  рециклиран полиестер за здравина;
  • 2 цвята - в натуралния цвят на обработения памук и черна.
  • Размери: 43/35 см, с подсилени шевове и "уширение" на дъното
  • Многофункционален арт и еко продукт с български дух и родна красота!

За да поръчате изберете рисунка и цвят на торбичката от падащите менюта.

Ако торбичката е за подарък, може да добавите кутия с прозорче, а пожеланията  да напишете в специална картичка с кукера, поставена в красив цветен плик. 

По ваша поръчка може да изработим и тениска със същата рисунка, за да получите едностилен и завършен тематичен комплект. Разгледайте и нашите чаши с кукери.

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.