Чанти за рамо с кукери

26,00 лв.

Докосване до старите български вярвания и обредни персонажи и практичен подарък за ежедневието: оригинални чанти с авторски принт на кукери (рисунки: В. Цветкова). Леки, красиви и изключително здрави, с дълга дръжка - за да се носят удобно на рамо, а сгънати и прибрани ще бъдат вашата резервна чанта за непредвиден багаж или покупки.

  • Изработени от плътна памучна канава (300 г.) със състав 80 % рециклиран пениран памук и 20 % рециклиран полиестер за здравина;
  • 2 цвята - в натурален цвят и черна 
  • Размери: 43/35 см, с подсилени шевове и "уширение" на дъното;
  • Многофункционален арт и еко продукт, чудесен подарък за ценители на традициите и чужденци. 

Ако торбичката е за подарък, своите пожелания може да напишете в картичка със същата рисунка, поставена в красив цветен плик. 

По ваша поръчка може да изработим и тениска със същата рисунка, за да получите едностилен и завършен тематичен комплект. Разгледайте и нашите чаши с кукери.

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

ДОМАШЕН КОМПЛЕКТ

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

ЗA КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ И БЪЛГАРСКИ ДУХ НА ВАШАТА ТРАПЕЗА