Чаша и бележник "Практик" с български шевици

36,00 лв.

Създайте настроение в офиса или дома с пъстра българска шевица! Изберете за себе си или за подарък комплект от красива чаша и компактен бележник "2 в 1" с мотиви от различни региони. 

  • Ще ги получите в стилна еко-кутия, с допълнение картичка със същата шевица.
  • Възможност за персонализация - върху чашата и 1-ва страничка на бележника (въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" или изпратете е-майл)
  • Ако покупката е за подарък, впечатлете получателя с оригинална ретро-опаковка: ръчно изработена торбичка - тип кесия с конопени връзки и цветни дървени мъниста.
  • Зa да поръчате, направете своя избор от падащите менюта (шевица, с или без надписи и опаковка).

Комплектът е подходящ и за корпоративен подарък за партньори и клиенти, с добавено лого и /или фирмено послание (ако идеята Ви допада, направете конкретно запитване на armaganbg@abv.bg ).

 

 

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

  • Чашите:

Керамични бели с цветен кант и дръжка, подбрани в тон със съответния шевичен мотив; материал - керамика; размери: височина 9 см, вместимост 330 мл; сублимационен пълноцветен печат с безвредни мастила; оригинален етикет с името и региона на шевицата;Чашата  може да бъде декорирана само с избраната шевица или да присъстват и надписи, като вариантите са България/ български шевици на български и английски или кратка персонализация (име или дата, "Честит празник"...) - изберете от падащото меню.

  • Бележниците:

- размер 15/12,5 см, твърди корици с "дървесна" текстура и 60 листa в пастелни тонове, метална спирала в цвят старо злато и еко химикал, изработен от бамбук с цветен етно принт, опция - посвещение/ пожелание на 1-та страничка

  • Торбичката

- ръчно изработена от 100% памучен плат, с цветни дървени мъниста и конопени връзки. Когато изпълни ролята си на красива и оригинална опаковка можете да и намерите ред практични приложения - за декорация, съхранение на билки, подправки или малки спомени и "съкровища"; лекарства, дребни ръкоделия или накити...

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА