Чаша и бележник с капанска шевица

32,00 лв.

Вдъхновени от празнична капанска шевица пренесохме мотива върху бележник и чаша, като се постарахме да се доближим максимално до оригинала. Заложихме на контраста, характерен за региона и резултатът е стилен комплект в бордо и бяло. Елегантният формат, изчистените линии и цветовете правят комплекта еднакво подходящ за мъже и жени, за преподаватели, учащи и делови хора.

  • Бележникът: размер 20/20 см;твърда корица със сатенирано покритие в цвят бордо;180 страници без дати, на редове; календари за 2022, 2023, 2024 г.
  • Чашата: материал керамика; бяла с кант и дръжка в цвят бордо. 

Можем да персонализираме комплекта и да го превърнем в корпоративен подарък за партньори и клиенти, добавяйки лого и/или фирмено послание (ако идеята Ви допада, направете конкретно запитване на armaganbg@abv.bg).

 

 

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Оригиналът на шевицата е от празнична престилка на капанска женска носия от с. Осенец, Разградско.  Характерно за тези престилки е бялата бродерия върху тъмна основа (черна, тъмно синя или винено-кафява), а стилизираните растително-геометрични орнаменти носят символни послания за плодородие, дълголетие, щастие и любов.

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.