Комплект за двама (чаша, канче и рамка за снимка)

36,90 лв.

За да сте в пълно "съзвучие" с приятел или любим човек - споделете времето с еднакво декорирани керамична чаша и метално канче! Красивата българска шевица ще ви радва и зарежда с добра енергия, а настолната рамка ще съхрани незабравимите мигове заедно!

  • 2 автентични мотива от Северозапада ( посочете избора си от падащото меню)
  • Възможност за персонализация - имена или дата (въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" 
  • В стилна кутия от картон - готови и за подаряване :)

Може да обогатите комплекта, като добавите  фотоалбум или бележник със същата шевица, а ако е за подарък и картичка със същия мотив, на която да изпишете своите пожелания.

 

 

 

 

 

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Чашите: бели, керамични, с размери: височина 9,5 см, диаметър 8,5 см, вместимост 330 мл;

- Канчетата: бели, метални, с емайлирана повърхност и сребрист кант, удобна дръжка и размери: височина 8 см.; диаметър 8,5 см.;  вместимост - 360 мл.

- Рамката: с размер 18/13 см, изработена от плътен картон със сгъваемо краче за поставяне върху бюро, етажерка, скрин...

  • Чашата и канчето са декорирани чрез сублимационен пълноцветен печат, с трайни и безвредни мастила.
  • Не се препоръчва миене в съдомиялня и ползване в микровълнова фурна поради естеството на покритието. Бъдете внимателни при ползване - силен удар, падане или рязка промяна на температурата може да доведе до напукване и падане на част от емайла на канчето . 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.