Чаши с български моми и невести

16,00 лв.

Оригинални рисунки на и прелестни българки в уникални премени от различни кътчета на България принтирани върху класически керамични чаши - за настоение, вдъхновение и връзка с корените. ( автор: В. Цветкова).

 

Ако чашата е за подарък, специалната ръчно ушита текстилна торбичка - тип кесия от бял ленен плат с конопени връзки и цветни дървени мъниста ще открои подаръка от пръв поглед, а посланието към получателя може да напишете в елегантна картичка със същата рисунка.

 

Рисунките и вида на опаковката изберете от падащото меню, aкo желаете картичка - също, техните цени ще се добавят към базовата и крайната цена ще видите след поставяне в кошницата.

 

Чудесен подаръчен комплект може да направите с тениска или торба за рамо със същата рисунка, а готови комплекти с актуален календар за 2021 може да разгледате тук

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

  • Керамична чаша - бяла с цветни елементи (дръжка и кант или вътрешност); 
  • Височина 9,5 см, 330 мл;
  • Трайно покритие, ярки цветове;
  • Чашата е двустранно отпечатана, като от едната страна рисунката е в по-близък план.
  • Стандартна опаковка, включена в цената - картонена кутия.

Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди. 

Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка