Чаши с български моми и невести

15,90 лв.

Оригинални рисунки на прелестни българки в уникални премени от различни кътчета на България принтирани върху класически керамични чаши - за настоение, вдъхновение и връзка с корените. (автор: В. Цветкова).

 

Ако чашата е за подарък, специалната ръчно ушита текстилна торбичка - тип кесия от бял ленен плат с конопени връзки и цветни дървени мъниста ще открои подаръка от пръв поглед, а посланието към получателя може да напишете в елегантна картичка със същата рисунка, поставена в свеж цветен плик.

 

Рисунките и вида на опаковката изберете от падащото меню, aкo желаете картичка - също, техните цени ще се добавят към базовата и крайната цена ще видите след поставяне в кошницата.

 

Чудесен подаръчен комплект може да направите с тениска или чанта за рамо със същата рисунка.

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

  • Керамична чаша - бяла с цветни елементи (дръжка и кант или вътрешност); 
  • Височина 9,5 см, 330 мл;
  • Трайно покритие, ярки цветове;
  • Чашата е двустранно отпечатана, като от едната страна рисунката е в по-близък план.
  • Стилна опаковка, включена в цената - еко-кутия с капак.
  • Цените начашите, декорирани с 'Мома с литак" и "Невеста със сокай" са различни от останалите заради по-високия клас чаша със златиста дръжка.

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.