Чаши с кукери

15,90 лв.

Усмихни се! Оцвети деня си, зарадвай дете или приятел с оригинални чаши с пъстри кукери (автор на рисунките: В. Цветкова). 

Вариантите:

  • класическа бяла чаша с цветен кант и дръжка и 3 рисунки на кукери по автентични образци - от Бургаско, Ямболско и Пазарджишко;
  • черна "магическа" - с колоритен кукер-каваклия от Долно Езерово, Бургаско. Подаръкът ще се превърне в забавление: налей гореща течност (чай, вода, кафе) в привидно черната чаша и като с магия рисунката постепенно ще се появи с целия си колорит. 

Ако чашата е за подарък, специалната ръчно ушита текстилна торбичка - тип кесия от бял ленен плат с конопени връзки и цветни дървени мъниста ще открои подаръка от пръв поглед, а посланието към получателя може да напишете в елегантна картичка със същата рисунка.

Чудесен подаръчен комплект може да направите с пъзел или торба за рамо със същата рисунка.

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.