Чаши с кукери

16,60 лв.

Усмихни се! Оцвети деня си, зарадвай дете или приятел с оригинални чаши с пъстри кукери (автор на рисунките: В. Цветкова). 

Вариантите:

  • класическа бяла чаша с цветен кант и дръжка и 3 рисунки на кукери по автентични образци - от Бургаско, Ямболско и Пазарджишко;
  • черна "магическа" - с колоритен кукер-каваклия от Долно Езерово, Бургаско. Подаръкът ще се превърне в забавление: налей гореща течност (чай, вода, кафе) в привидно черната чаша и като с магия рисунката постепенно ще се появи с целия си колорит. 

Ако чашата е за подарък, пожеланието към получателя може да напишете в елегантна картичка с кукер.

Чудесен подаръчен комплект може да направите с торба за рамо със същата рисунка, а пожеланията си да напишете в тематична картичка.

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.