Чаши Севда

16,90 лв.

Керамични чаши с новите рисунки на български моми и невести в празнични премени от авторския ни календар за 2024 г. (худ. Веси Цветкова). Чашите са бели, с цветен кант и дръжка, като са подбрани цветове, кореспондиращи с колорита на рисунката. (За да поръчате, изберете предпочитана рисунка от падащото меню)

Ако чашата е за подарък, може да добавите картичка със същата рисунка, поставена в свеж цветен плик.

Тематичен подаръчен комплект може да направите с тениска или чанта за рамо със същата рисунка.

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

  • Чашата е двустранно отпечатана, като от едната страна рисунката е в по-близък план.
  • Височина 9,5 см, 330 мл;
  • Трайно покритие, ярки цветове;
  • Oпаковка - еко-кутия.

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА