Дамска чанта с бродирана шевица

85,00 лв.

"Стилът е начин да кажеш кой си, без да се налага да говориш".  Допълнете своя уникален стил с елегантна дамска чанта с бродиран акцент - автентичен флорален мотив от Ямболско.

  • Лека, красива и практична, в пастелен малено-зелен цвят и нежна бродерия.
  • Прецизно ръчно изработена от памучно капитонирано кадифе, с подплата и дълги дръжки, голям външен джоб и надеждно затваряне с цип;
  • Размери 40/32/7 см - достатъчно голяма, за да побере всички женски "съкровища" и необходими дреболии, дори при нужда и папка с документи. 
  • Срок за изработка: 7-10 работни дни (при изчерпана наличност)
  • Автор и изпълнение: В. Цветкова -"Ателие 34"

Ръчната изработка не позволява създаване на два абсолютно еднакви продукта, възможни са минимални разлики между показаните снимки и Вашата поръчка. 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Оригиналът на шевицата краси ръкави на женска риза, която се съхранява в Регионален исторически музей - Ямбол. Флоралните мотиви в българската шевица ноят послание за здраве, радост и красота, нашепват наричания за благоденствие и обновление. Според някои това е вариант на широко разпространения мотия "Дървото на живота",  с богата символика и древна мъдрост.

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.