Дамски чанти от деним с авторски принт

78,00 лв.

Леки, удобни и открояващи се дамски чанти от деним с авторски принт - модерни и красиви, с романтична препратка към корените ни. Нима може да устоите на това съчетание: вечният деним и вечната и святата...Българка!
Старателно подбраните материали: рециклиран деним за основен плат, качествен плътен памук за ризи като подплата съчетахме с дигитален принт на рисунки на прелестни български жени. Няколкото джоба отвън и отвътре са красиво и удобно място за Вашите портфейл,  ключове и козметика. Затварят се в горната част с цип, а здравите дръжки са с подходяща дължина, за да се носи чантата на рамо. Допълнителните елементи - плетени цветя, бродерии, декоратични шевове, копчета,  панделки и мъниста допълват арт визията на Севда джинс стила на нашата - Ваша чанта. Идея и реализация: В. Цветкова

  • Приблизителни размери - 35/35 см, дължина на дръжките 60 см;
  • С подплата, цип, удобни джобове и декоративни елементи;
  • Срок за изработка: 7-10 работни дни (при изчерпана наличност)

Ръчната изработка не позволява създаване на два абсолютно еднакви продукта, възможни са минимални разлики между показаните снимки и Вашата поръчка и поради естеството на използваните материали. 

Ако имате специални лични изисквания или предпочитания за други рисунки от авторската серия, не се колебайте да ги споделите на e-mail: armaganbg@abv.bg За да бъде наистина нашата Севда джинс чанта - уникална ваша :)

 

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Чантите са изцяло ръчна изработка

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.