Дамски чанти от деним с авторски принт

78,00 лв.

Леки, удобни и открояващи се дамски чанти от деним с авторски принт - модерни, с романтична препратка към корените ни. Нима може да устоите на това съчетание: вечният деним и вечната и святата...Българка!
Старателно подбраните материали: рециклиран деним за основен плат, качествен плътен памук за ризи като подплата съчетахме с дигитален принт на рисунки на прелестни български жени. Няколкото джоба отвън и отвътре са красиво и удобно място за Вашите портфейл,  ключове и козметика. Затварят се в горната част с цип, а здравите дръжки са с подходяща дължина, за да се носи чантата на рамо. Допълнителните елементи - плетени цветя, бродерии, декоратични шевове, копчета,  панделки и мъниста допълват арт визията на Севда джинс стила на нашата - Ваша чанта. Идея и реализация: В. Цветкова

  • Приблизителни размери - 40/ 40 см, дължина на дръжките 50 см;
  • С подплата, цип, удобни джобове и декоративни елементи;
  • Срок за изработка: 7-10 работни дни (при изчерпана наличност)

Ръчната изработка не позволява създаване на два абсолютно еднакви продукта, възможни са минимални разлики между показаните снимки и Вашата поръчка и поради естеството на използваните материали. 

Ако имате специални лични изисквания или предпочитания за други рисунки от авторската серия, не се колебайте да ги споделите на e-mail: armaganbg@abv.bg За да бъде наистина нашата Севда джинс чанта - уникална ваша :)

 

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Чантите са изцяло ръчна изработка

Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди.

Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка