Дамски чанти от деним с авторски принт

85,00 лв.

Леки, удобни и открояващи се дамски чанти от деним с авторски принт - модерни и красиви, с романтична препратка към корените ни. Нима може да устоите на това съчетание: вечният деним и вечната и святата...Българка!

  • Старателно подбраните материали: рециклиран деним за основен плат, качествен плътен памук за ризи като подплата съчетахме с дигитален принт на рисунки на прелестни български жени.
  • Няколкото джоба отвън и отвътре са красиво и удобно място за Вашите портфейл,  ключове и козметика. Затварят се в горната част с цип, а здравите дръжки са с подходяща дължина, за да се носи чантата на рамо.
  • Допълнителните елементи - плетени цветя, бродерии, декоратични шевове, копчета,  панделки и мъниста допълват арт визията на Севда джинс стила на нашата - Ваша чанта. Идея и реализация: В. Цветкова
  • Приблизителни размери - 35/35 см, дължина на дръжките 60 см;
  • С подплата, цип, удобни джобове и декоративни елементи;
  • Срок за изработка: 7-10 работни дни (при изчерпана наличност)

Ръчната изработка не позволява създаване на два абсолютно еднакви продукта, възможни са минимални разлики между показаните снимки и Вашата поръчка и поради естеството на използваните материали. 

Ако имате специални лични изисквания или предпочитания за други рисунки от авторската серия, не се колебайте да ги споделите на e-mail: armaganbg@abv.bg За да бъде наистина нашата Севда джинс чанта - уникална ваша :)

 

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Чантите са изцяло ръчна изработка

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.