Дамски тениски с български моми и невести

29,80 лв.
Авторски тениски, създадени с грижа към природата и с обич към родното!
  • 15 оригинални рисунки на прелестни българки с впечатляващи носии от различни региони (автор: В. Цветкова - разгледай от падащото меню)
  • Изберете от 2 вида тениски - от органичен или пениран памук (вижте подробна информация по-долу);
  • Къс ръкав, леко вталени, номерация от S до XXL;
  • 100 % памук; леки и удобни;
  • Ярки цветове и оригинален колорит, постигнат чрез дигитален директен печат със сертифицирани безвредни еко мастила.

За да видите вариантите изберете рисунка, размер и вид на тениската от падащите менюта, ако покупката е с цел подарък добавете картичка (по желание) със същата мома, комплектована с цветен плик. Общата цена ще се калкулира, когато поставите избраното в кошницата.

Може да направите чудесен и практичен подаръчен комплект, като добавите торбичка за рамо  и/ или керамична чаша със същата рисунка.

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Авторските рисунки поставяме на тениските чрез дигитален директен печат, като използваме сертифицирани еко мастила. Рисунките принтираме на тениски по Ваша поръчка в срок до 3 работни дни.

Текстила, с които работим е 100% памук в бял цвят, за да "грейнат" багрите на рисунките. Тениските са леко вталени, здрави и удобни с меко усещане и наситени цветове на печата. Държим на качеството и поддържаме два вида - от пениран и органичен памук, за да имате избор :)

Органичният памук е най-популярната чиста тъкан. Отглежда се без пестициди, хербициди и химични торове, при събирането на реколтата се използват само естествени методи и т.н. Продуктите от органичен памук са по-меки и по-приятни на допир - естественият восък на влакното не е свален заради обработката с химикали и нишките имат характерна мекота и тежина, което прави тъканта особено ласкава. Цената е малко по-висока, но  да не забравяме, че плащаме и за чиста вода, чист въздух, здрави работници, справедливо заплащане на техния труд, и икономически прогрес, че инвестираме в здравето и в бъдещето на планетата :)

Пенираният памук е изключително мек вариант на памукa, изработен чрез специална обработка на памучните влакна: преди да бъдат вложени в преждата, всички замърсявания и остатъци са премахнати от влакното, затова неговата структура е по-мека и нежна за кожата.Не случайно той е предпочитан при производство на изделия, при които има пряк допир до кожата (спално бельо, бебешки дрешки и др.)
След обработката останалите влакна стоят по-близо едно до друго, в резултат на което се избягва степването и разнищването и се подобрява здравината на тъканта. Тези предимства, както и фактът, че не предизвикват кожни реакции, ги прави най-балансираните от  гледна точка на цена и качество тениски, които ще намерите на българския пазар.

Размерите са: S, M, L, XL, XXL, но задължително прегледайте и размерните таблици за съответния вид.

За запазите цветовете ярки, перете на максимална температура 30 градуса и обърнати с изображението навътре, гладете също от опаковата страна с ютия, загрята на средно-висока температура. Не използвайте избелители!

Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди.

Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка