Дамски тениски с български моми и невести

39,00 лв.
Авторски тениски, създадени с грижа към природата, обич към родното и акцент към корените ни!
  • Оригиналните рисунки на прелестните българки (автор: В. Цветкова) са с впечатляващи носии по автентични образци от различни региони (за да ги разгледате - изберете рисунка и размер на тениската от падащите менюта).
  • Тениските са изработени от 100% сертифициран чист органичен памук (вижте подробна информация по-долу) в бял и натурален цвят, с обло деколте и къс ръкав, леко вталени, номерация от XS до XXL;
  • Ярките цветове и оригинален колорит са постигнати чрез дигитален директен печат със сертифицирани безвредни еко мастила.
  • Получавате ги в елегантна опаковка - еко-кутия с "прозорче".

Може да направите чудесен и практичен подаръчен комплект, като добавите чанта за рамо  и/ или керамична чаша със същата мома или невеста, a aко купувате за подарък, може да добавите картичка с  рисункатa в красив цветен плик.

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Авторските рисунки поставяме на тениските чрез дигитален директен печат, като използваме сертифицирани еко мастила. Избрахме висококачествен органичен текстил  за да изпитвате комфорт и удоволствие от докосването на тъканта. Тениските са леко вталени, здрави и удобни с меко усещане и наситени цветове на печата. 

Органичният памук е най-популярната чиста тъкан. Отглежда се без пестициди, хербициди и химични торове, при събирането на реколтата се използват само естествени методи и т.н. Продуктите от органичен памук са по-меки и по-приятни на допир - естественият восък на влакното не е свален заради обработката с химикали и нишките имат характерна мекота и тежина, което прави тъканта особено ласкава. Цената е малко по-висока, но  да не забравяме, че плащаме и за чиста вода, чист въздух, здрави работници, справедливо заплащане на техния труд  и икономически прогрес, че инвестираме в здравето и в бъдещето на планетата :)

Размерите са: XS, S, M, L, XL, XXL, но задължително прегледайте и размерната таблица

За запазите цветовете ярки, перете на максимална температура 30 градуса и обърнати с изображението навътре, гладете също от опаковата страна с ютия, загрята на средно-висока температура. Не използвайте избелители!

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.