Дамски тениски с български моми и невести

39,90 лв.

Авторски тениски, създадени с грижа към природата, обич към родното и акцент към корените ни!

  • Оригиналните рисунки на прелестните българки (автор: В. Цветкова) са с впечатляващи носии по автентични образци от различни региони (за да ги разгледате - изберете рисунка и размер на тениската от падащите менюта).
  • Тениските са изработени от 100% сертифициран чист органичен памук (вижте подробна информация по-долу) в бял и натурален цвят, с обло деколте и къс ръкав, леко вталени, номерация от XS до XXL;
  • Ярките цветове и оригинален колорит са постигнати чрез дигитален директен печат със сертифицирани безвредни еко мастила.
  • Получавате ги в елегантна опаковка - еко-кутия с "прозорче".

Може да направите чудесен и практичен подаръчен комплект, като добавите чанта за рамо  и/ или керамична чаша със същата мома или невеста, a aко купувате за подарък, може да добавите картичка с  рисункатa в красив цветен плик.

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Авторските рисунки поставяме на тениските чрез дигитален директен печат, като използваме сертифицирани еко мастила. Избрахме висококачествен органичен текстил  за да изпитвате комфорт и удоволствие от докосването на тъканта. Тениските са леко вталени, здрави и удобни с меко усещане и наситени цветове на печата. 

Органичният памук е най-популярната чиста тъкан. Отглежда се без пестициди, хербициди и химични торове, при събирането на реколтата се използват само естествени методи и т.н. Продуктите от органичен памук са по-меки и по-приятни на допир - естественият восък на влакното не е свален заради обработката с химикали и нишките имат характерна мекота и тежина, което прави тъканта особено ласкава. Цената е малко по-висока, но  да не забравяме, че плащаме и за чиста вода, чист въздух, здрави работници, справедливо заплащане на техния труд  и икономически прогрес, че инвестираме в здравето и в бъдещето на планетата :)

Размерите са: XS, S, M, L, XL, XXL, но задължително прегледайте и размерната таблица

За запазите цветовете ярки, перете на максимална температура 30 градуса и обърнати с изображението навътре, гладете също от опаковата страна с ютия, загрята на средно-висока температура. Не използвайте избелители!

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

ДОМАШЕН КОМПЛЕКТ

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

ЗA КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ И БЪЛГАРСКИ ДУХ НА ВАШАТА ТРАПЕЗА