Дамски тениски с български моми и невести

28,80 лв.
Да подчертаем непреходната красота на българката и уникалните и премени от различни региони! Ще бъдете неотразими с авторските тениски с оригинални рисунки на българки с впечатляващи накити и носии! 
  • Изберете от 2 вида тениски - от органичен или пениран памук (вижте подробна информация по-долу)
  • Къс ръкав, леко вталени, номерация от S до XXL;
  • 100 % памук; леки и удобни;
  • Ярки цветове и оригинален колорит, постигнат чрез дигитален директен печат със сертифицирани безвредни еко мастила.
  • Опаковка - хартиен плик или подаръчна кутия от рециклиран картон (по избор). 

За да видите вариантите изберете рисунка, размер и вид на тениската от падащите менюта, посочете желаната опаковка и картичка като добавка (ако желаете) и общата цена ще се калкулира в кошницата.

Може да направите чудесен и практичен подаръчен комплект, като добавите торбичка за рамо със същата рисунка, а пожеланието  да напишете в картичка със същата мома, комплектована с цветен плик.

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Авторските рисунки поставяме на тениските чрез дигитален директен печат, като използваме сертифицирани еко мастила. Рисунките принтираме на тениски по Ваша поръчка в срок до 3 работни дни.

Текстила, с които работим е 100% памук в бял цвят, за да "грейнат" багрите на рисунките. Тениските са леко вталени, здрави и удобни с меко усещане и наситени цветове на печата. Държим на качеството и поддържаме два вида - от пениран и органичен памук, за да имате избор :)

Органичният памук е най-популярната чиста тъкан. Отглежда се без пестициди, хербициди и химични торове, при събирането на реколтата се използват само естествени методи и т.н. Продуктите от органичен памук са по-меки и по-приятни на допир - естественият восък на влакното не е свален заради обработката с химикали и нишките имат характерна мекота и тежина, което прави тъканта особено ласкава. Цената е малко по-висока, но  да не забравяме, че плащаме и за чиста вода, чист въздух, здрави работници, справедливо заплащане на техния труд, и икономически прогрес, че инвестираме в здравето и в бъдещето на планетата :)

Пенираният памук е изключително мек вариант на памукa, изработен чрез специална обработка на памучните влакна: преди да бъдат вложени в преждата, всички замърсявания и остатъци са премахнати от влакното, затова неговата структура е по-мека и нежна за кожата.Не случайно той е предпочитан при производство на изделия, при които има пряк допир до кожата (спално бельо и др.)
След обработката останалите влакна стоят по-близо едно до друго, в резултат на което се избягва степването и разнищването и се подобрява здравината на тъканта. Тези предимства, както и фактът, че не предизвикват кожни реакции, ги прави най-балансираните от  гледна точка на цена и качество тениски, които ще намерите на българския пазар.

Размерите са: S, M, L, XL, XXL, но задължително прегледайте и размерните таблици за съответния вид.

За запазите цветовете ярки, перете на максимална температура 30 градуса и обърнати с изображението навътре.

Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди.

Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка