Дар за трапеза с шевици

39,90 лв.

"Наздраве" и "Добър Апетит", съчетани с благословиите, втъкани в шевиците - най-добрите благопожелания за всяка трапеза! Универсален подарък, когато отиваме на гости при приятели или близки: комплект от дървена дъска с гравирана елбетица и торбичка за бутилка с мотив от Елховска шевица.

  • Семпъл, но оригинален и полезен подарък за всяко домакинство: дъската е подходяща за рязане и за сервиране на вкусни мезета и хляб, а в платнената торба поставете бутилка от любимото питие на домакина и/ или домакинята.
  • Можем да превърнем комплекта в уникат, като персонализираме дъската чрез гравиране с ваш оригинален надпис. 
  • Към комплекта може да добавите  картичка с шевица за вашите лични пожелания.  

Подробности за комплекта може да прочетете в "Допълнителна информация" по-долу.

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Дъската: 

  • Изработена от буков материал с дебелина 15 мм, ръчно шлайфана и обработена със студено пресовано ленено масло;
  • размер 35 х 19 см;
  • С гравиран стилизиран мотив с ясно отчетлив и дълбок релеф, който е невъзможно да бъде изтрит или заличен дори при дълготрайна ежедневна употреба. 
  • Възможност за персонализация (с кратък надпис или допълнително изображение). 

Торбата: 

  • Изработена от плат, с конопен шнур за затваряне и пъстри дървени мъниста; 
  • С размери: 30 x 16 cм; побира стандартна бутилка вино.
  • Еко-алтернатива на опаковките за еднократна употреба, когато изпълни ролята си на красива и оригинална опаковка има ред практични приложения - за декорация, съхранение на билки, подправки или малки спомени и "съкровища"; лекарства, дребни ръкоделия ...

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА