Дървото на живота

96,00 лв.

Един прекрасен цветен букет, пъстър и изпълнен със символика - предпочитан подарък за сватба, рожден ден и юбилей. Изцяло ръчно изработен - от бродерията на корицата до сглобяване и съшиване на листите, той носи уникалността на ръчно изработения подарък и красотата и магията на българската шевица. Може да изберете от 2 размера: среден (25/ 18 см - побира 100 снимки с размер 9/13 см ) и голям (30/23 см - за 150-200 снимки).

Основни характеристики:

  • Твърди корици с мека вложка, облечени с плат и ръчно съшити със страниците с цветен памучен шнур;
  • Мотив от тракийска шевица - вариант на "дървото на живота" - ръчна бродерия;
  • 25 листа плътен картон;
  • Прозрачни разделителни страници;
  • Възможност за персонализация - с инициали, надпис, пожелание (на специална допълнителна страница)
  • Снимките се поставят чрез залепяне или в самозалепващи ъгълчета.
  • Опаковка: кутия от рециклиран картон (червена за размер 25/18 см и натурална, с прозорче за размер 23/30 см).

Ако искате албумът да бъде персонализиран, въведете текста при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" или изпратете е-майл с вашите указания и предпочитания.

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Флоралният тракийски мотив символизира обновлението, настъпването на пролетта, зараждането на новия живот и олицетворява възраждащата се природа.

Цветята в българската бродерия носят послание за жизненост и сила, здраве, красота и благополучие.

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА