Добро утро

22,00 лв.

За пъстро и изпълнено с настроение начало на деня - доза българска красота, глътка свежест и щипка магия, пренесена от шевиците! Комплектът включва керамична чаша и подложка за нея, придружен от картичка със същата шевица.

  • За да поръчате, изберете автентичен мотив от Елховско, Дупнишко, Плевенско или Софийско от падащото меню.
  • Опаковка: кутия от рециклиран картон. Ако покупката е за подарък, впечатлете получателя с оригинална ретро ръчно изработена торбичка - тип кесия с конопени връзки и цветни дървени мъниста(изберете от падащото меню).
  • Възможност за персонализация върху чашата (име, дата или кратък текст - напр. "Честит Юбилей"). Желания текст въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар".

 

Шевици
Доставка
Шевици
Шевици
Елховска, Дупнишка 7, Видинска, Врачанска (цветя), Самоковска, Розета в червено и черно, Колото, Дупнишка 2, Дупнишка 1
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

ДОМАШЕН КОМПЛЕКТ

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

ЗA КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ И БЪЛГАРСКИ ДУХ НА ВАШАТА ТРАПЕЗА