Доставка

Изпращането на поръчките се извършва от 3 до 5 работни дни, освен в случаите на персонализирани продукти, по-голямо количество или такива, за които изрично е посочен друг срок в описанието. При авторските ръчно изработени продукти и тези с ръчна бродерия сроковете могат да бъдат и по-дълги в зависимост от моментната натовареност, но в такива случаи ще бъдете изрично уведомени и сроковете ще се уточнят в последваща кореспондения.

При доставка за България използваме куриерски фирми "Спиди" и "Еконт" - до техен офис или посочен от Вас адрес, като стойността на доставката е по техните тарифи. Минималната стойност за поръчка е 10 лв. При поръчки на обща стойност над 100 лв доставката до избран от Вас офис на куриер е за наша сметка. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Когато поръчката е за чаши или други чупливи предмети, опаковаме грижливо и изпращаме с опция "чупливо", но в общ интерес е винаги да проверявате пратката при получаване. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриера.

При доставка за чужбина вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. Тъй като стойността им варира в широки граници в зависимост от теглото, срока и дестинациите, след получаване на поръчката ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и след проверка да посочим обща стойност за плащане.