Елбетица от Врачанско

89,00 лв.

Елбетицата - често наричан "българският двоен кръст" е един от най-древните и често срещани мотиви в българските шевици. Красив, многолик и богат на символика, ръчно бродиран, той украсява корицата на фотоалбум в ретро-стил - бъдещ пазител на уникални мигове и спомени и впечатляващ подарък. Автентичният везбен мотив някога красял ръкави на моминска риза от Врачанско, "наречен" да я пази от болест и уроки и да помага за успешно задомяване.

  • Албумът е изцяло ръчна изработка със следните характеристики:
  • Твърди корици с мека вложка, облечени с плат и съшити със страниците с цветен памучен шнур;
  • Размер 25/ 18 см (побира до 100 снимки с размер 9/13 см ); снимките се поставят чрез залепяне или в самозалепващи ъгълчета.
  • 25 листа плътен картон и прозрачни разделителни страници - да отделят и пазят фотосите от слепване;
  • Допълнителни възможности: персонализация - с инициали, надпис, пожелание и подаръчна кутия.( посочете от падащите менюта). Текстът въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" или изпратете е-майл, ако е по-дълъг.
Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.