Елбетица от Врачанско

96,00 лв.

Фотоалбум в ретро-стил с ръчно бродирана елбетица - красива и изключително богата на символика. Един впечатляващ подарък и бъдещ пазител на уникални мигове и спомени.

Албумът е изцяло ръчна изработка със следните характеристики:

  • Твърди корици с мека вложка, облечени с плат и съшити със страниците с цветен памучен шнур;
  • Размер 25/18 см (побира до 100 снимки с размер 9/13 см ); снимките се поставят чрез залепяне или в самозалепващи ъгълчета;
  • 25 листа плътен картон и прозрачни разделителни страници - да отделят и пазят фотосите от слепване;
  • Опаковка: цветна кутия от рециклиран картон
  • Допълнителни възможности: персонализация с инициали, надпис, пожелание - на специална 1-ва страница (изберете от падащото меню). Желаният текст въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" или изпратете е-майл, ако е по-дълъг.
Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Елбетица от Врачанско
Допълнителна информация

Елбетицата е един от най-древните и често срещани мотиви в българските шевици, често наричан "българският двоен кръст". Автентичният везбен мотив някога красял ръкави на моминска риза от Врачанско, "наречен" да я пази от болест и уроки и да помага за успешно задомяване.

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България).

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

При доставка за Европа обикновено използваме "Спиди", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи, но няма проблем да ползваме и друг, желан от Вас превозвач. Тъй като стойността на доставката варира в зависимост от теглото, срока и дестинациите, след получаване на поръчката ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и след проверка да калкулираме общата стойност за банковия превод.

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА