Фотоалбум с автентична елбетица от Врачанско (ръчна бродерия)

73,00 лв.

Един от най-българските символи: елбетица краси кориците на удобен фотоалбум в ретро стил - изцяло ръчна изработка: от ръчно избродираните корици до кутията от рециклиран картон.

  • Твърди корици с мека вложка, облечени с плат и ръчно съшити със страниците с цветен памучен шнур;
  • Размер 25/ 18 см ( може да побере 100 снимки с размер 9/13 см );
  • 25 листа плътен картон;
  • Прозрачни разделителни страници;
  • Възможност за персонализация - с инициали, надпис, пожелание (на специална допълнителна страница)

Снимките се поставят чрез залепяне или в самозалепващи ъгълчета.

Ако желаете кутия и/ или персонализация изберете оциите от падащите менюта, тяхната цена ще се добави към базовата и ще я видите след поставяне в кошницата - при финализиране на поръчката.

Текста за персонализираната страничка въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" или изпратете е-майл с вашите указания и предпочитания.

 
Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Елбетица от Софийско, Розети в оранж, Елбетица от Врачанско
Допълнителна информация

Автентичният мотив от Врачанско някога е украсявал ръкав на женска риза и е вариант на широко разпространената елбетица - българският "двоен кръст" богат на символика и защитни орнаменти. Този древен орнамент в различни флорални, геометрични и зооморфни стилизации изобразява осем лъчева звезда, показваща  посоките на света и най-важните слънчеви позиции – зимното и лятното слънцестоене, пролетното и есенното равноденствие, с един стабилен център. Най-общо казано - елбетицата олицетворява философията на старите българи, кръговрата на живота и вечният стремеж към хармония в природата и човешкото поведение.

 

Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди.

Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка