Фотоалбум с Елбетица от Софийко (ръчна бродерия)

73,00 лв.

Красива и пъстра елбетица от автентична софийска шевица украсява кориците на ретро фотоалбум - изцяло ръчна изработка - от ръчно избродираните корици до кутията от рециклиран картон:

  • Твърди корици с мека вложка, облечени с плат и ръчно съшити със страниците с цветен памучен шнур;
  • Размер 25/ 18 см ( може да побере 100 снимки с размер 9/13 см );
  • 25 листа плътен картон;
  • Прозрачни разделителни страници;
  • Възможност за персонализация - с инициали, надпис, пожелание (на специална допълнителна страница)

Снимките се поставят чрез залепяне или в самозалепващи ъгълчета.

Ако искате албумът да бъде персонализиран и/ или да бъде в подаръчна опаковка, изберете от  падащите менюта желаната опция и цената ще се добави към базовата след поставяне в кошницата. Текста за персонализираната страничка въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" или изпратете е-майл с вашите указания и предпочитания.

 
Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Елбетица от Софийско
Допълнителна информация

Един древен и често срешан и мотив в шопските шевици е Елбетицата  - слънчев  символ, наричан  и ”роджета”. Натоварен е с енергийна ( магическа) защитна функция, смята се , че пази от болести и лоши въздействия (завист, уроки и др.) Бродиран върху дрехи, кърпи за лице и ръце, покривки (месали), поставян на обредни хлябове... с предназначение да запази хармонията, любовта, благоденствието и умножаването на семейството и рода (вписан в ромб - символ на Богинята Майка, на възпроизвеждащото се начало и земното и женското плодородие).

Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди.

Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка