Фотоалбуми със замозалепящи листи и ръчна везба

85,00 лв.

Цветни и практични големи албуми за снимки с уникална ръчна везба - мотиви от шевици от различни региони, богати на символика и позитивни послания.  Страниците на албума представляват големи самозалепващи фолирани листи, които позволяват многовариантно разположение на голям брой различни по формат снимки и осигуряват надеждно съхранение, а от "прозорче" на корицата кокетно наднича бродирана пъстра шевица по автентичен образец. За да видите вариантите, изберете от падащите менюта "шевица" и "цвят на корицата".

  • Размер: 32/ 32 см;
  • Ръчно изработени твърди корици с мека вложка и ръчно извезана българска шевица - защитена от прах и замърсяване с прозрачна плака;
  • 3 различни везбени мотива (избери от падащо меню шевици);
  • Възможност за 3 различни ефектни сатенени нюанса на корицата, подбрани в тон с цветовете на шевицата - тъмно зелен, тъмно син и "слива" (между лилаво и бордо) - изберете цвят от падащото меню
  • 20 самозалепващи двустранно фолирани листа (40 страници)- побира около 200 снимки в зависимост от размера и разположението им с възможност за преместване на снимките без повреди, нараняване и следи, с опция за добавяне на още листи;
  • Възможност за персонализация на специална 1-ва страничка от луксозна хартия. В този случай добавете надпис (посвещение) от падащото меню, а текста се въвежда при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар".
  • Възможност за избор на друг цвят на корицата при специална поръчка (бял, червен, сребрист) - направете запитване на armaganbg@abv.bg с вашите предпочитания за конкретен повод.

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

В българската шевица цветята не са просто красиви мотиви,  основна е защитната им роля. Вярвало се е, че  предпазват от лоши очи и уроки, затова българката ги бродира по дрехите си и се кичи с тях. Флоралните мотиви са също символ на младост, свежест и обновление, свързани са с женската фертилност и специалното място на жената, понякога стилизирани изображения на дървото на живота с неговия корен, стъбло и цветна корона - (напр. мотива от с. Тамарино, Ямболско и другият от Видинско - Кулско, в оригиналите си - украси на женски ризи). 

Световното "дърво на живота" е популярен и универсален символ в различните култури и религии и често срещан орнамент в българската шевица. Основният смисъл е олицетворението на житейски път, растеж и промяна; връзка между земния и духовния свят, често изобразявано с 'пазители" - стилизирани зооморфни изображения. 

Посланието е жизнеутвърждаващо - сила, дълголетие, щедрост, търпение, покровителство, единство с вселената и съзвучие между материалното и духовното.

 

 

Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди.

Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка