Големи фотоалбуми "Ретро - принт"

59,00 лв.
Практични фотоалбуми в ретро-стил с красиви мотиви от български шевици от различни региони, отпечатани върху ефектни картони и защитени с мат ламинат - за удобно ползване и лесна подръжка. 
  • Твърди корици с мека вложка, ръчно съшити с цветен с цветен памучен шнур със страниците;
  • Размер: 23/ 30 см;
  • Мотиви от различни региони (разгледайте снимките и падащото меню "шевици").
  • 25 листа плътен картон;
  • Прозрачни разделителни страници;
  • Снимките се поставят чрез залепяне или в самозалепващи ъгълчета;
  • Възможност за персонализация - с инициали, надпис, пожелание (на специална страница).

Ако желаете това да бъде персонален подарък, добавете  пожелание (посвещение) и / или име на специална титулна страница (Текста се въвежда при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар" или изпратете е-майл с вашите указания и предпочитания.)

За да комплектовате желания от Вас албум, изберете шевица и допълнителните опции (кутия, картичка и/ или персонализация) от падащите менюта, тяхната цена ще се добави към базовата и ще я видите след поставяне в кошницата.

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.