Голям фотоалбум с фолирани листи и ръчна бродерия от Видинско - Кулско

83,00 лв.

"Какво е цвеке цъфнало на момино пенджере..." Шевичен мотив от Видинско-Кулско кокетно наднича зад "прозорчето" на най-новия ни голям фотоалбум с ръчна везба - изключителен подарък за скъп човек или специален празник. Открояваща се цветна корица, елегантен квадратен формат и големи самозалепващи фолирани листи, осигуряваващи надеждно съхранение и многовариантно разположение на голям брой различни по формат снимки - това е най-характерното за албума. Още:

  • Размер: 32/ 32 см;
  • Изцяло ръчно изработени твърди корици с мека вложка и мотив от автентична българска шевица (оригинала - ръкави на риза) от Северозападна България;
  • Шевичният мотив, ръчно бродиран, е защитен от прах и замърсяване с прозрачна плака;
  • 20 самозалепващи двустранно фолирани листа (40 страници) с възможност за преместване на снимките без повреди, нараняване и следи;
  • Опция за добавяне на още листи;
  • 1-ва страничка от луксозна хартия, на която да напишете своето пожелание или посвещение. Ако желаете - това можем да направим ние, като го оформим  по подходящ начин според повода и Вашите желания. В този случай добавете надпис (посвещение) от падащото меню, а текста се въвежда при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар".

Ако имате специални изисквания, позвънете или изпратете е-майл с вашите указания и предпочитания.

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

В българската шевица цветята не са просто красиви мотиви. Вярвало се е, че цветята предпазват от лоши очи и уроки, затова българката ги бродира по дрехите си и се кичи с тях, основна е защитната им роля. Флоралните мотиви са символ на младост, свежест и нов живот, често са стилизирани изображения на "дървота на живота" и кръговрата в природата, свързани са с женската фертилност и специалното място на жената.

За щевиците от Видинско-Кулско са характерни растителните орнаменти, а  преобладаващите цветове са розов, зелен, виолетов, син, малиненочервен,ясночервен и тъмночервен. 

Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди.

Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка