Голям фотоалбум с ръчна бродерия "Дърво на живота" от Ямболско и фолирани листи

78,00 лв.

Цветен и практичен голям албум за снимки с елегантен формат и уникална ръчна везба - подходящ да съхрани спомените от юбилей или специален празник. Зад "прозорчето" на корицата кокетно наднича колоритна българска шевица - вариант на "Дървото на живота" от Ямболско (оригиналът е от ръкави на празнична риза от с. Тамарино). Страниците на албума представляват големи самозалепващи фолирани листи, които позволяват многовариантно разположение на различни по формат снимки и осигуряват надеждно съхранение.

  • Ръчно изработени твърди корици с мека вложка и ръчно извезана българска шевица;
  • Шевичният мотив, ръчно бродиран, е защитен от прах и замърсяване с прозрачна плака;
  • Възможност за 3 различни цвята на корицата - лилав, тъмно син и тъмно зелен (изберете от падащото меню);
  • Размер: 32/ 32 см;
  • 20 самозалепващи двустранно фолирани листа (40 страници) с възможност за преместване на снимките без повреди, нараняване и следи;
  • Опция за добавяне на още листи и специална кутия от рециклиран картон.
  • 1-ва страничка от луксозна хартия, на която да напишете своето пожелание или посвещение. По ваше желание това можем да направим ние, като го оформим по подходящ начин според повода. В този случай добавете надпис (посвещение) от падащото меню, а текста се въвежда при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар".

Ако имате специални изисквания, позвънете или изпратете е-майл с вашите указания и предпочитания.

Доставка
Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди.

Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка