Цветя от Врачанско

120,00 лв.

Прекрасен флорален мотив от Врачанско по автентичен образец украсява корицата на този голям фотоалбум. Ръчнo избродираните везбени орнаменти съдържат символи за защита и предпазване, носят послание за жизненост и сила, здраве, красота и благополучие.

  • Твърди корици с мека вложка, облечени с плат и ръчно съшити с цветен памучен шнур;
  • Размер 30/ 23 см (може да побере около 150 - 200 снимки в зависимост от размера им);
  • 25 листа плътен картон;
  • Прозрачни разделителни страници;
  • Снимките се поставят чрез залепяне или в самозалепващи ъгълчета;
  • Възможност за персонализация - с инициали, надпис, пожелание (на специална допълнителна страница) или картичка със същия мотив, където да отправите своите пожелания.

Ако желаете  кутия, картичка и/ или персонализация, изберете ги от падащите менюта, тяхната цена ще се добави към базовата и общата стойност на поръчката ще видите след поставяне в кошницата. Желания текст за персонализираната страничка може да добавите в поле 'Коментар"при финализиране на поръчката, или да изпратете е-майл ( ако текста е по-дълъг) с вашите указания и предпочитания.

 

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.