"Цветя от Врачанско"

110,00 лв.
Прекрасен флорален мотив от Врачанско по автентичен образец украсява корицата на този голям фотоалбум. Ръчнo избродираните везбени орнаменти съдържат символи за защита и предпазване, носят послание за жизненост и сила, здраве, красота и благополучие.
  • Твърди корици с мека вложка, облечени с плат и ръчно съшити с цветен памучен шнур;
  • Размер 30/ 23 см (може да побере около 150 - 200 снимки в зависимост от размера им);
  • 25 листа плътен картон;
  • Прозрачни разделителни страници;
  • Снимките се поставят чрез залепяне или в самозалепващи ъгълчета;
  • Възможност за персонализация - с инициали, надпис, пожелание (на специална допълнителна страница) или картичка със същия мотив, където да отправите своите пожелания.

Ако желаете  кутия, картичка и/ или персонализация, изберете ги от падащите менюта, тяхната цена ще се добави към базовата и общата стойност на поръчката ще видите след поставяне в кошницата. Желания текст за персонализираната страничка може да добавите в поле 'Коментар"при финализиране на поръчката, или да изпратете е-майл ( ако текста е по-дълъг) с вашите указания и предпочитания.

 

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.