Капанка

33,00 лв.

Стилен комплект от бележник и керамична чаша в бордо и бяло, вдъхновен от празнична капанска шевица от Разградско.  Елегантният формат, изчистените линии и цветовете правят комплекта еднакво подходящ за мъже и жени, за преподаватели, учащи и делови хора.

  • Бележникът: размер 20/20 см; твърда корица със сатенирано покритие в цвят бордо;180 страници без дати, на редове; календари за 3 поредни години.
  • Чашата: материал керамика; бяла с цветна дръжка и кант (или вътрешност) в цвят бордо. 

Можем да персонализираме комплекта и да го превърнем в корпоративен подарък за партньори и клиенти, добавяйки лого и/или фирмено послание (ако идеята Ви допада, направете конкретно запитване на armaganbg@abv.bg).

 

 

 

 

Допълнителна информация
Доставка
Допълнителна информация

Оригиналът на шевицата е от празнична престилка на капанска женска носия от с. Осенец, Разградско.  Характерно за тези престилки е бялата бродерия върху тъмна основа (черна, тъмно синя или винено-кафява), а стилизираните растително-геометрични орнаменти носят символни послания за плодородие, дълголетие, щастие и любов.

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.