Картички с български шевици

3,50 лв.

Благи наричания и молитва за здраве, любов и добруване шепнат българските шевици - използвайте силата им! Добавете тематична картичка с мотив от шевица към своя подарък и ги превърнете в красиво послание! 

  • Над 15 мотива от различни кътчета на България;
  • Картичките са двойни - с място за писане от вътрешната страна;
  • Размер в сгънат вид 13,5/ 13,5 см и 10,5/15 см;
  • В комплект с пликове от натурален рециклиран картон или цвят шамоа;
  • Ефектни картони, съчетани с натурален крафт и пълноцветен дигитален печат.

Картичките се предлагат в комплект от 46 и 9 броя, ако имате предпочитания към конкретни мотиви, посочете ги в "коментар" при финализиране на поръчката. Поръчка на една картичка е възможна само като допълнение към друг продукт.

А ако искате да ги превърнем в покани за празник или да направим специалeн проект, ни пишете на armaganbg@abv.bg

Шевици
Доставка
Шевици
Шевици
Елховска, Дупнишка 7, Видинска, Розета, Традиционна, Дупнишка 4, Врачанска (цветя), Самоковска, Розета в червено и черно, Флорална, Врачанска 2, Колото, Софийска свиленица, Дупнишка 2, 2 Петлета, Дупнишка 1, Разложка, Дупнишка 5, Елховска - Лозница, Софийска-Конье
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА