Картички с рисунки на българки с уникални премени

4,50 лв.

Kартички от серията "Девойко, мари хубава..." с рисунки на български моми и невести от различни краища на България с впечатляващи носии и накити, автор: Веселина Цветкова

  • Пълноцветен дигитален печат; 
  • Арт картон (250 г. шамоа)
  • Формат 12/17 см (в сгънат вид);
  • В комплект с пликове в свежи цветове.

Картичките може да поръчате в комплект от 46 или 9 броя по ваш избор (посочете предпочитаните рисунки в "коментар" при финализиране на поръчката), като допълнение към чаша, тениска или чанта може да поръчате картичка със същата рисунка.

 

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България).

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

При доставка за Европа обикновено използваме "Спиди", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи, но няма проблем да ползваме и друг, желан от Вас превозвач. Тъй като стойността на доставката варира в зависимост от теглото, срока и дестинациите, след получаване на поръчката ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и след проверка да калкулираме общата стойност за банковия превод.

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА