Керамични чаши с флорални мотиви от шевици

14,90 лв.

Универсален и практичен подарък за делник и празник. Цветята, с които са изпъстрени българските шевици са олицетворение на обновлението и възраждащата се природа, символи на жизненост и сила, здраве, защита и благополучие. 

  • Чашата може да бъде декорирана само с избраната шевица или върху нея да присъстват надписи, като вариантите са България/ български шевици на български и английски или кратка персонализация (име или дата, "Честит празник") - изберете от падащото меню. Желания текст въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар".
  • Стандартна опаковка - кутия от рециклиран крафт картон; ако чашата е за подарък, впечатлете получателя с оригинална ретро-опаковка: ръчно изработена торбичка - тип кесия с конопени връзки и цветни дървени мъниста, а своето пожелание може да напишете в картичка със същия мотив.

 

Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Елховска, Плевенска(цветя), Дупнишка 7, Флорална, Варненска, Дупнишка 1, Разложка, Видинско-Кулско
Допълнителна информация

  • Чашите са с цветна дръжка и кант, подбрани в тон с конкретната шевица;
  • Материали - висококачествена керамика и безвредни мастила;
  • Размери - височина 9,5 см, вместимост  330 мл;
  • Дигитален печат, трайно покритие, ярки цветове;
  • Оригинална опаковка и стилен етикет с описание и регион на шевицата.
  • Торбичката е ръчно изработена от 100% памучен плат, с цветни дървени мъниста и конопени връзки. Когато изпълни ролята си на красива и оригинална опаковка има ред практични приложения - за декорация, съхранение на билки, подправки или малки спомени и "съкровища"; лекарства, дребни ръкоделия или накити...
  • Ако искате да се радвате дълго на ярките и свежи цветове измивайте ги ръчно, не се препоръчва миене в съдомиялня и ползване в микровълнова фурна поради естеството на покритието. 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България).

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

При доставка за Европа обикновено използваме "Спиди", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи, но няма проблем да ползваме и друг, желан от Вас превозвач. Тъй като стойността на доставката варира в зависимост от теглото, срока и дестинациите, след получаване на поръчката ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и след проверка да калкулираме общата стойност за банковия превод.

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА