Керамични чаши с флорални мотиви от шевици

13,99 лв.

Универсален и практичен подарък за делник и празник. Цветята, с които са изпъстрени българските шевици са олицетворение на обновлението и възраждащата се природа, символи на жизненост и сила, здраве, защита и благополучие. 

  • Чашата може да бъде декорирана само с избраната шевица или върху нея да присъстват надписи, като вариантите са България/ български шевици на български и английски или кратка персонализация (име или дата, "Честит празник") - изберете от падащото меню. Желания текст въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар".
  • Ако чашата е за подарък, подсилете въздействието с тематична ретро опаковка: ленена торбичка - тип кесия, с конопени връзки и цветни дървени мъниста (посочете в падащото меню),  а своето пожелание напишете в картичка със същия мотив.

 

Шевици
Доставка
Шевици
Шевици
Елховска, Плевенска(цветя), Дупнишка 7, Флорална, Варненска, Дупнишка 1, Разложка, Видинско-Кулско
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.