Керамични чаши с цветни детайли и мотиви от български шевици

12,00 лв.

За настроение и вдъхновение в делника изберете красива чаша за топла напитка с пъстри мотиви от български шевици от различни кътчета на България (разгледайте падащо меню "шевица"). Ако чашата е за подарък, добавете открояваща се ретро опаковка: текстилна торбичка - тип кесия, с конопени връзки и цветни дървени мъниста (посочете в падащото меню),  а своето пожелание напишете в картичка със същия мотив.

  •  
  • Възможност за персонализация ( име, дата, кратък текст)
  • Семеен комплект: Зарадвайте семейството, приятелите и колегите  - поръчайте 4 чаши и ще ги получите с 10 % отстъпка. (Опишете избраните мотиви при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар")
  • Чашата може да бъде декорирана само с избраната шевица или върху нея да присъстват надписи, като вариантите са България/ български шевици на български и английски или кратка персонализация (име или дата, "Честит празник") - изберете от падащото меню. Желания текст въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар".

За да разгледате изберете шевица от падащото меню и на снимката ще видите съответния вариант. Изберете опаковка и вариант с/ без надписи и "добавете в количката"  

Може да направите чудесен подаръчен комплект  с фотоалбум или бележник със същата шевица, а за улеснение - разгледайте готовите ни комплекти тук

 

Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Елховска, Плевенска(цветя), Дупнишка 7, Розета, Традиционна, Дупнишка 3(Дърво на живота), Самоковска, Розета в червено и черно, Флорална, Колото, Софийска свиленица, Варненска, Дупнишка 1, Елбетица в оранж, Разложка, Дупнишка 5, Разложка - поскорници, Бургаска (Зорница), Гоце Делчев, Плевенска, Видинско-Кулско, Елбетица от Врачанско
Допълнителна информация

  • Повече от 20 мотива от шевици върху чаши  с цветна дръжка и кант, подбрани в тон с конкретната шевица;
  • Материали - висококачествена керамика и безвредни мастила;
  • Размери - височина 9,5 см, вместимост  330 мл;
  • Дигитален печат, трайно покритие, ярки цветове
  • Оригинална опаковка и стилен етикет с описание и регион на шевицата

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.