Книга за пожелания или записки с шевици

44,00 лв.

Verba Volant, Scripta manent. "Казаното отлита, написаното остава."

За празник, чиито емоции желаем да съхраним по уникален начин или за Вашите ценни мисли, спомени, скици и рисунки: ръчно изработени книги с твърди корици, подвързани по стара техника в "копски стил". Резултатът е уникален ефект отстрани на книгата и изключителна здравина, пълно разгръщане на страниците и удобство при писане, рисуване и разглеждане. 

  • Размер: 22/ 22 см;
  • Твърди корици с принт на шевиците, защитени със сатенен мат-ламинат;
  • 80 листа (160 стр);
  • Подаръчна опаковка (кутия от еко-картон) за подарък и съхранение (по желание).

Може да направите подаръчен комплект с фото-албум със същата корица от раздел фотоалбуми и да добавите поздравителна картичка със същия мотив

 

 

Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Врачанска (цветя), Дупнишка 3 (Дърво на живота)
Допълнителна информация

 

Врачанската шевица с флорални елементи е възстановена по автентичен образец от албум на DMC от миналия век. В красивата цветна композиция са вплетени символи за защита и предпазване, а флоралните мотиви в българската бродерия са символ на красотата, младостта, чистотата, непорочносттта. 

Шевиците от региона на Дупница са уникални картини от ненадминат найстор - българската жена, вградила в тях своята представа за красота и хармония. Един живописен разказ за заобикалящата ни природа в най-красивите и цветове и интуитивни, скрити послания за сътворението, смисъла на живота и мъдростта на познанието ... Отличават се с уникален колорит и богатство на символите - тук ще откриете свещената свастика, дървото на живота, богинята - майка, златното слънце и цялото звездно небе - една истинска благословия за изобилие и послание за благополучие. 

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.