Книга за пожелания с ръчно бродирана шевица

79,00 лв.

Пазител на щастливи мигове и най-скъпи послания: книга за гости с Врачанска елбетица, изцяло ръчна изработка - от ръчно избродираните корици до кутията от рециклиран картон. Уникалната техника на съшиване на кориците с листите създава красив ефект отстрани на книгата и осигурява пълно разгръщане на страниците, изключителна здравина и комфорт при при ползване.

  • Твърди корици, облечени в плат и ръчно подвързани със зашиване в стар копски стил;
  • Размери: 22/ 22 см;
  • 80 листа (160 стр) в пастелни тонове;
  • Възможност за персонализация - с инициали, надпис, пожелание 
  • Кутия от еко-картон за подарък и съхранение (по желание)

За да поръчате изберете шевица от падащото меню, а ако желаете персонализация и/или кутия, ги добавете от падащите менюта и след поставяне в "количката" за пазаруване ще се калкулира общата стойност.

Може да направите чудесен подаръчен комплект с фотоалбум със същата шевица или да съчетаете "2 в 1", като поръчате "Празнична книга" с бродирана шевица

 

 

 

 
Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Елбетица от Врачанско
Допълнителна информация

 

Автентичният мотив от Врачанско е вариант на широко разпространената елбетица - българският "двоен кръст" богат на символика и защитни орнаменти.Този древен мотив в различни флорални, геометрични и зооморфни стилизации изобразява осем лъчева звезда, показваща  посоките на света и най-важните слънчеви позиции – зимното и лятното слънцестоене, пролетното и есенното равноденствие, с един стабилен център. Най-общо казано - елбетицата олицетворява философията на старите българи, кръговрата на живота и вечният стремеж към хармония в природата и човешкото поведение.

 

Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите. Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди.

Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка