Книга за пожелания с ръчно бродирана шевица

79,00 лв.

Пазител на щастливи мигове и най-скъпи послания: книга за гости с Врачанска елбетица, изцяло ръчна изработка - от ръчно избродираните корици до кутията от рециклиран картон. Уникалната техника на съшиване на кориците с листите създава красив ефект отстрани на книгата и осигурява пълно разгръщане на страниците, изключителна здравина и комфорт при при ползване.

  • Твърди корици, облечени в плат и ръчно подвързани със зашиване в стар копски стил;
  • Размери: 22/ 22 см;
  • 80 листа (160 стр) в пастелни тонове;
  • Възможност за персонализация - с инициали, надпис, пожелание 
  • Кутия от еко-картон за подарък и съхранение (по желание)

 

 

 

 

 
Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Елбетица от Врачанско
Допълнителна информация

 

Автентичният мотив от Врачанско е вариант на широко разпространената елбетица - българският "двоен кръст" богат на символика и защитни орнаменти.Този древен мотив в различни флорални, геометрични и зооморфни стилизации изобразява осем лъчева звезда, показваща  посоките на света и най-важните слънчеви позиции – зимното и лятното слънцестоене, пролетното и есенното равноденствие, с един стабилен център. Най-общо казано - елбетицата олицетворява философията на старите българи, кръговрата на живота и вечният стремеж към хармония в природата и човешкото поведение.

 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.