Компактни бележници с еко химикал

9,90 лв.

Удобни бележници с твърди корици, декорирани с българска шевица и прикрепен химикал - за да са винаги с Вас - в чантата, в офиса или в автомобила. Един красив и практичен помощник на деловия човек, а шевиците ежедневно ще Ви носят настроение и зареждат с добра енергия.

  • Ръчно подвързани твърди корици с дървесна текстура и принт на шевица - изберете мотив от падащото меню;
  • Общ размер 12,5/15 см; листи с формат А6
  • 60 цветни листи в пастелни тонове или бели (на редове);
  • Метални спирали в цвят "старо злато", свързващи листите и кориците;
  • 3 вида химикали: 2 вида еко химикали(от рециклирана хартия или с тяло от бамбук и метал) или сребрист металик с трикольор и надпис "I love BG" ;
  • Кориците се изработват в 2 варианта - само с мотив от шевица или шевица с допълнителен надпис България/ български шевици - посочете предпочитан вариант от падащо меню надписи
  • Възможност за персонализиране/ личен надпис (на специална титулна страничка);
  • Подходящ за фирмена реклама и брандиране (направете запитване нa е-mail: armagаnbg@abv.bg и ще получите специална ценова оферта според необходимите Ви количества и специфични изисквания)

За да поръчате, изберете шевица и вид на химикала от падащите менюта, неговата цена ще се добави към базовата след поставяне в кошницата. Ако имате предпочитания за листите (цветни или на редове) - напишете това в "Коментар" при финализиране на поръчката.

Можете да направите чудесен подаръчен комплект като добавите чаша със същата шевица 

 

Шевици
Доставка
Шевици
Шевици
Розета, Традиционна, Врачанска (цветя), Софийска свиленица, Разложка - поскорници, Стилизирана
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.