Компактни бележници с еко химикал

9,90 лв.

Удобни бележници с твърди корици, декорирани с българска шевица и прикрепен химикал - за да са винаги с Вас - в чантата, в офиса или в автомобила. Един красив и практичен помощник на деловия човек, а шевиците ежедневно ще Ви носят настроение и зареждат с добра енергия.

  • Ръчно подвързани твърди корици с дървесна текстура и принт на шевица - изберете мотив от падащото меню;
  • Общ размер 12,5/15 см; листи с формат А6
  • 80 листа (160 стр.) цветни листи в пастелни тонове или бели (на редове);
  • Метални спирали в цвят "старо злато", свързващи листите и кориците;
  • 3 вида химикали: 2 вида еко химикали(от рециклирана хартия или с тяло от бамбук и метал) или сребрист металик с трикольор и надпис "I love BG" ;
  • Кориците се изработват в 2 варианта - само с мотив от шевица или шевица с допълнителен надпис България/ български шевици - посочете предпочитан вариант от падащо меню надписи
  • Възможност за персонализиране/ личен надпис (на специална титулна страничка);
  • Подходящ за фирмена реклама и брандиране (направете запитване нa е-mail: armagаnbg@abv.bg и ще получите специална ценова оферта според необходимите Ви количества и специфични изисквания)

За да поръчате, изберете шевица и вид на химикала от падащите менюта, неговата цена ще се добави към базовата след поставяне в кошницата. Ако имате предпочитания за листите (цветни или на редове) - напишете това в "Коментар" при финализиране на поръчката.

Можете да направите чудесен подаръчен комплект като добавите чаша със същата шевица 

 

Шевици
Доставка
Шевици
Шевици
Розета, Традиционна, Врачанска (цветя), Софийска свиленица, Разложка - поскорници, Стилизирана
Доставка

Доставката се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Винаги поставяме опция "преглед" - изискайте от куриера, ако пропусне да Ви предупреди. 

Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка