Компактни бележници с еко химикал

14,60 лв.

Удобни бележници с твърди корици, декорирани с българска шевица и прикрепен химикал - за да са винаги с Вас - в чантата, в офиса или в автомобила. Един практичен помощник за ежедневието, допълнен с красотата и енергията на българските шевици.

  • 4 различни мотива от Софийско, Врачанско и Кюстендилско (изберете от падащото меню шевици)
  • Кориците се изработват в 2 варианта - само с мотив от шевица или с допълнителен надпис България/ български шевици - посочете предпочитан вариант от падащо меню надписи
  • Възможност за персонализиране/ личен надпис (на специална титулна страничка);
  • Подходящ за фирмена реклама и брандиране (направете запитване нa е-mail: armagаnbg@abv.bg и ще получите специална ценова оферта според необходимите Ви количества и специфични изисквания)

За да поръчате, изберете шевица от падащото меню. Ако желаете персонализация или имате предпочитания за листите (цветни или на редове) - напишете това в "Коментар" при финализиране на поръчката.

Можете да направите красив и практичен подаръчен комплект като добавите чаша със същата шевица 

 

Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Розета, Врачанска (цветя), Софийска свиленица, Разложка - поскорници
Допълнителна информация

  • Ръчно подвързани твърди корици с дървесна текстура и принт на мотив от шевица, защитен със сатенен мат ламинат за лесна поддръжка;
  • Общ размер 12,5/15 см; листи с формат А6 - 65 бели листчета на редове или цветни в пастелни тонове;
  • Метални спирали в цвят "старо злато", свързващи листите и кориците;
  • Базовият модел включва еко химикал от рециклирана хартия, ако желаете, можем да го заменим с елегантен химикал  с цветен етно-принт, изработен от бамбук и метал с цветен стилус за тъчскрийн. (посочете от падащото меню) 

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.