Комплект чаша и календар с български моми и невести

25,50 лв. 21,98 лв.

Прелестни българки в живописни носии - оригинален подарък и слънчево Наричане с багри и БлагоСлов за по-добра 2021!   

Изберете предпочитан вариант на календара и една от 7-те красиви моми и невести и направете свой уникален комплект - вдъхновяваща компания за всеки ден от 2021 година.

  • За да поръчате изберете рисунка и вид на календара от падащите менюта. A ето и детайли:
  • Календар "Изгреяло ми ясно слънце":

2 варианта: "Практик" - тип пирамида с основа от рециклиран картон и спирала "старо злато" и "Арт" - свободно стоящи листи върху елегантна метална стойка.

- 7 нови рисунки на  българки в традиционни премени от различни региони (автор: В. Цветкова)

-  дизайнерски картони в пясъчен нюанс; 6 листа с два месеца на лист и корица с размер 15/ 15 см; на гърба - текстове с описание и характеристики на носията от рисунката;

  • Чашите: 

- бели керамични с цветни елементи (дръжка и кант или вътрешност), подбрани цветово в тон със съответната рисунка; височина 9,5 см, вместимост 330 мл; в кутия от рециклиран картон.

- чашите са двустранно отпечатани, като от едната страна рисунката е в по-близък план; 

Ако комплектът е за подарък, своите пожелания може да напишете в специална картичка със същата рисунка, поставена в свеж цветен плик (добавете от падащото меню). 

Може да направите открояващ се  тематичен комплект , като добавите  тениска или торбичка за рамо  със същата мома или невеста.

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.