Комплекти "Добро утро"

19,99 лв.

За пъстро и изпълнено с настроение начало на деня - доза българска красота, глътка свежест и щипка магия, пренесена от шевиците! Комплектът включва керамична чаша и подложка за нея, с принт на автентични шевици от различни региони.

  • Опаковка: тематична ретро торбичка - тип кесия от лен с конопени връзки и цветни дървени мъниста или стилна еко кутия (изберете от падащото меню).
  • Комплектът е придружен от картичка със същия  мотив. 
  • Възможност за персонализация върху чашата (име, дата или кратък текст - напр. "Честит Юбилей"). Желания текст въведете при финализиране на поръчката - в поле 'Коментар".

 

Шевици
Доставка
Шевици
Шевици
Елховска, Дупнишка 7, Видинска, Врачанска (цветя), Самоковска, Розета в червено и черно, Колото, Дупнишка 2, Дупнишка 1
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.