Комплект магнитчета с шевици

12,00 лв.

Освежете деня си и зарадвайте колеги и приятели с малки и симпатични стъклени магнитчета с пъстри български шевици - незаменим помощник в офиса и дома ни, любима дреболия за много колекционери и мил армаган за българите в чужбина!  Подбрахме най-харесваните мотиви от различни региони на България и подготвихме 2 компактни варианта:

  • комплект от 6 броя, всяко с размер 2,5/2,5 см, опаковани в полиетиленово пликче;
  • комплект от 4+1 брой: 4 малки с размер 2,5/ 2,5 см и 1 с размер 5/5 см в специална кутийка от рециклиран картон.

Стъклото е с дебелина 2,4 мм за малките и 5 мм за по-големите магнитчета, специално обработено със заоблени ръбчета - за безопасно ползване. Не е подходящо за малки деца - все пак е чупливо.

Всички магнитчета в един комплект са с различни шевични орнаменти - една цветна мозайка от Софийско, Врачанско, Ловешко, Дупнишко, Елховско, Бургаско, Русенско, Видинско... - светли късчета българска магия.

 

 

 

 

 

 

 

 

Доставка
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България).

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

При доставка за Европа обикновено използваме "Спиди", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи, но няма проблем да ползваме и друг, желан от Вас превозвач. Тъй като стойността на доставката варира в зависимост от теглото, срока и дестинациите, след получаване на поръчката ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и след проверка да калкулираме общата стойност за банковия превод.

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА