Комплект малки картички с шевици

16,00 лв.

Симпатични малки картички с пъстри мотиви от български шевици в комплект с пликове - за завършен вид на Вашия подарък и местенце за вашите пожелания.

  • Комплект от 6 картички с различни шевични мотиви от Дупница и Софийско, от Северозапада и Самоковско; от  златна Добруджа и китна Тракия;
  • Двойни - с място за писане от вътрешната страна;
  • Форма: квадрат или правоъгълник;
  • Комбинация между крафт и дизайнерски картони с пълноцветен дигитален печат; 
  • Размер на 1 картичка в сгънат вид: 9/9 см или 10,5/7,5 см;

Ако предпочитате картичките да са с един и същи мотив или желаете картички с шевици от конкретен регион (или етнографска област) пишете ни в коментар или на armaganbg@abv.bg

Шевици
Доставка
Шевици
Шевици
Елховска, Дупнишка 7, Видинска, Розета, Традиционна, Дупнишка 4, Врачанска (цветя), Самоковска, Розета в червено и черно, Врачанска 2, Колото, Софийска свиленица, Дупнишка 2, Дупнишка 1, Дупнишка 5
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

За всеки български дом

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

За КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ и БЪЛГАРСКИ ДУХ на ВАШАТА ТРАПЕЗА