Комплект малки картички с шевици

11,98 лв.

Симпатични малки картички с пъстри мотиви от български шевици в комплект с пликчета - за завършен вид на Вашия подарък и местенце за вашите пожелания.

  • Комплект от 6 картички с различни шевични мотиви от Дупница и Софийско, от Северозапада и Самоковско; от  златна Добруджа и китна Тракия;
  • Двойни - с място за писане от вътрешната страна;
  • Форма: квадрат или правоъгълник;
  • Комбинация между крафт и дизайнерски картони с пълноцветен дигитален печат; 
  • Размер на 1 картичка в сгънат вид: 9/9 см или 10,5/7,5 см;

Ако предпочитате картичките да са с един и същи мотив или желаете картички с шевици от конкретен регион (или етнографска област) пишете ни в коментар или на armaganbg@abv.bg

Шевици
Доставка
Шевици
Шевици
Елховска, Дупнишка 7, Видинска, Розета, Традиционна, Дупнишка 4, Врачанска (цветя), Самоковска, Розета в червено и черно, Врачанска 2, Колото, Софийска свиленица, Дупнишка 2, Дупнишка 1, Дупнишка 5
Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си в негово присъствие за съответствие, липси или повреди. Рекламации без протокол няма да бъдат уважавани.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен.