Комплект метални канчета

89,90 лв.
  • Комплект от 4 метални канчета с мотиви от български шевици - оригинален и полезен подарък за туристи и пътешественици - любители на шевиците, семейство или компания, колеги или гости от чужбина.
  • Подходящо опаковани в кутия с комплимент картичка, на която да напишете своето пожелание - готови за подаряване! 

Направихме комплекти с най-харесваните мотиви от различни кътчета на България, но ако имате предпочитания за конкретни шевици или етнографска област, опишете ги в "Коментар" при финализиране на поръчката (може да разгледате и подберете от тук)

 

Шевици
Допълнителна информация
Доставка
Шевици
Шевици
Елховска, Розета, Традиционна, Самоковска, Розета в червено и черно, Колото, Софийска свиленица, Елбетица в оранж, Врачанска, Ловешка, Видинско-Кулско
Допълнителна информация

  • Канчетата са изработени от метал, с бяла емайлирана повърхност, сребрист кант и удобна дръжка;
  • Размери: височина 8 см.; диаметър 8,5 см.;  вместимост - 360 мл;
  • Дигитален печат с безвредни мастила и трайни цветове;
  • Не се препоръчва миене в съдомиялня и ползване в микровълнова фурна поради естеството на покритието от емайл. Бъдете внимателни при ползване - силен удар, падане или рязка промяна на температурата може да доведе до напукване и падане на част от емайла. 
  • Като опаковка може да изберете 2 вида кутии: крафт - изработена от картон в натурален цвят или лукс - с червена гланцирана повърхност.

Доставка

Доставката обичайно се извършва със "Спиди" или "Еконт" по ваш избор - до адрес или удобен за Вас офис на куриерите (моля, посочете предпочитан офис). Минимална стойност за поръчка - 10 лв. Доставката на продукти на стойност над 100 лв е за наша сметка (важи за доставка до офис на куриер на територията на България)

Винаги поставяме опция "Преглед"- изискайте от куриера, ако забрави да Ви предупреди. Проверете поръчката си при получаване за съответствие, липси или повреди. Рекламации се уважават единствено при наличие на надлежно съставен протокол в присъствие на куриер.

 

При доставка за Европа вариантите са "Спиди" или "Български пощи", при предварително извършено банково плащане, включващо транспортните разходи. При финализиране на поръчката, изберете "доставка за чужбина" и ние ще се свържем с Вас, за да уточним предпочитанията Ви и да калкулираме общата стойност за банковия превод. 

 

Ако при получаване опаковката (транспортна и/или куриерски плик) е нарушена, Ви съветваме да проверите дали продукта не е наранен/замърсен/повреден и ако е, да изготвите двустранен протокол с куриера. Тогава ще може да се изготви валидна рекламация и никой няма да бъде ощетен. 

 

 

 

ДОМАШЕН КОМПЛЕКТ

рецептурник, дъска и торба за хляб с добруджанска шевица 

ЗA КОЛОРИТ, НАСТРОЕНИЕ И БЪЛГАРСКИ ДУХ НА ВАШАТА ТРАПЕЗА